Kotisivujen uusiminen on ollut mielessä aina silloin tällöin, mutta ei vain ole löytynyt sopivaa väliä sen tekemiseen. Nyt tuli koulussa ( teen loppuun vuosia sitten aloittamaani Designtekstiili-tutkintoa) vastaan "kotiläksy" johon kuuluin kotisivujen päivitys. Itse sivut oli aloitettu jo tunneilla mutta päätin urheasti tarttua härkää sarvista ja...

Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.