Takkeja työnalla

Nyt uniikkeja takkeja saa myös kierrätysmateriaaleista tehtynä. Syksyn viileyteen on vielä onneksi aikaa, mutta jos kaipaa jotain tiettyä väriä niin kannattaa tilata ajoissa, materiaalin metsästys on hidasta johtuen siitä että näissä takeissa käytän 100% eläinkuituja olevia neuleita jotka vanutan koneessa.

25. Helmi, 2015

Yhteistyössä

Yhteistyössä VMSomakopan kanssa toteutettiin huopikkaat.
Tästä pääsee katsomaan työvaiheita; http://omakoppa.blogspot.fi/2015/02/min-kukkaympyrahuopikkaat.html?m=1

20. Marras, 2014

Näyttely tulossa

Marttilassa lokakuussa ollut näyttely poiki kutsun pitämään joulukuussa "VILLAA"- näyttelyni jossa on esillä villaa eri muodoissa.

20. Marras, 2014

Se on virallista!

Starttirahahakemus meni läpi ja maanantaista lähtien tämä tyttö on yrittäjä! Hui!
Yritän viikonlopun aikana pistää väliaikaisesti verkkokaupan pystyyn kunnes saan joulukuussa paremmat alan ammattilaisilta.

29. Loka, 2014

Huopikkaita

Täältä löytyy muutama kuva esimakua antamaan mitä on tulossa.

Uutisia Nummilasta

29. Loka, 2014

MiN Facebookissa

Tässä linkki Facebook sivuilleni jos kaipaatte oikopolkua.
https://www.facebook.com/madeinnummila?ref=br_rs

VILLAA

VILLAA - näyttelyni on koko lokakuun ajan Marttilan kirjastossa. Itse olen paikalla 20.10.2014 klo 17.30 alkaen tai sovitusti.

Huopikkaat, huopikkaat...

No niin, syksy hiipii pikkuhiljaa ja kohta vuoden kestänyt tuotesuunnittelu ja samalla syy Made in Nummilan synnylle alkaa vihdoin olla lähes julkaisukelpoinen!

Vielä en laita verkkokauppaa pystyyn koska materiaalia kuvia varten ei yksinkertaisesti ole riittävästi.  Esimakua tulevasta antaa viereinen kuva jossa on ihka omien HUOPIKKAIDENI kärki! Kyseessä on täysin uniikki tuote joka ainakin näin alussa valmistetaan tilauksesta. Jos nyt jo heräsi kiinnostus niin otappa yhteyttä!

Lisää kuvia ja hintoja yms. tulee sivuille kunhan saan "veivattua" näitä ihanuuksia lisää.

Uusi tuote tulossa

Korvan ulkoreunaan tuleva koru.

Syksyllä on tulossa kokonaan uusi "tuoteperhe", kannattaa pitää silmällä MiN:n Facebook sivuja ja näitä kotisivuja!

Uusia herkkuja odotellessa voi vaikka tilata kesäkassin tai uniikkeja hopeakoruja! 

Viereisessä kuvassa on korvakoru joka ei vaadi lävistystä.

Facebook

Made in Nummila löytyy nyt myös Facebookista! Käy tsekkaamassa ja tykkäämässä.

MiN virallistui

Hei vaan tutut ja tuntemattomat!

Viime päivityksestä on kulunut aivan säädyttömän pitkä aika, mutta puolustuksekseni on sanottava ettei  läppärini ole vieläkään kunnossa. Otin itseäni niskasta kiinni ja yritän nyt tabletin avulla kertoa uutiset vaikkei minun sormia ole luotu tällaisella kirjoittamaan...

Elikkä nyt on Made in Nummila kaupparekisterissä! Askel yksityisyrittäjäksi on otettu.

Olen myös ottanut tuntumaa myyjäisiin kahteen kertaan ja kyllä se oli yhtä hauskaa kuin kaupparatsun päivinäni.

Aion myös mahdollisimman pian avata nettipuodin kunhan saan parempia kuvia tuotteistani mutta sitä odotellessa homma toimii kuten ennenkin; jos näet sivuilla mitä haluat tai sinulla on toive jonka voin toteuttaa niin ota yhteyttä s-postitse piala@madeinnummila.fi osoitteeseen. Tai soita, numero on 040-7251031.

Riehakasta vappua!

Kasseja kaupan

16. Tammi, 2014

"Tulppia" myyntiin

Jonkun verran on ollut kiinostusta koskien tekemiäni Tulppa-kasseja, joten olen alkanut niitä "tehtailemaan". Jos siis olet kiinnostunut hankkimaan sellaisen niin ota yhteyttä s-postilla. Tällä hetkellä teen kasseja mm. Lahteen messuille. Väri ja koko toiveita saa esittää, koska jokainen laukku on uniikki. Mitä tulee hintaan; koon mukaan. Laitan verkkokaupan pystyyn kun saan kunnon tuotteiston ja valokuvat, sitä ennen kysy rohkeasti! S-postini: piala@madeinnumila.fi . Linkki kahteen tehtyyn laukkuun : http://www.madeinnummila.fi/287984459