Valmistuneet käsityöt

30. marras, 2013

Virkkasin Hipon huvin vuoksi Ravelrystä ( http://www.ravelry.com/patterns/library/happypotamus-the-happy-hippo-crochet-pattern ) löytämälläni ohjeella. Suosittelen, oli erittäin selkeät ohjeet.

30. loka, 2013

Tein äidille 50-vuotislahjaksi ryijyn siskontyttöni Ronjan neljävuotiaana piirtämästä kuvasta. Kuva oli täsmälleen samannäköinen kuin vieressä olevassa ryijyssä, jopa kirjoitusvirhe oli ihan pakko laittaa niinkuin se taiteilijan signeeraamanakin oli. Tämä on ehdottomasti yksi lempparityöni. Ryijyksi se on pieni, vain n. 45 cm x 75 cm , mutta mahtuupa paremmin seinälle...

30. loka, 2013

Kirppikseltä löytyi jalka josta mieheni poisti maalin puuosasta. Vahasin sen antiikkivahalla ja tein varjostimen yläkerrasta löytyneeseen varjostimen runkoon. Listat on vahattu ja sidottu juutinaruilla macramee-tekniikkaa käyttäen. Ihana tunnelmavalo!

30. loka, 2013

Mummon, äidin ja minun jämälangoista tehty konttihuivi. Kummityttöni Ronja nimesi Matkahuiviksi, koska näki minun neulovan sitä aina autossa. Laatikollinen jämiä takapenkillä ja puikot heilui etupenkillä. En vaan jaksa istua autossa ilman käsitöitä jollen ole ratin takana-

30. loka, 2013

Tämän tein koulussa. En koskaan ole uskonut kun ihmiset sanoo taulun maalaamisen tms olevan terapeuttista, ennenkuin tein tämän. Huovutin 20 tuntia tätä ja kävin läpi kaikenlaisia tunteita, aluksi pelkästään negatiivisia lopuksi alkoi helpottaa. Nimeä ei ole koska joskus tunnetta on vaikea pukea sanoiksi. Ehkä "Ahdistus, masennus, toivo" olisi lähinnä.