email

Sähköpostiosoitteeni on piala@madeinnummila.fi , jos tulee mieleen jotain mitä haluat kertoa tai kysyä.

My email adress is piala@madeinnummila.fi , if you want to contact me.

Olen 1978 syntynyt Varsinais-Suomalainen nainen jonka juuret on Savossa. Olen melkein valmis tekstiiliartesaani ( koulu jäi kesken kun vauva tuli ) ja toivottavasti joku päivä valmistun.
Perheeseeni kuuluu mies Ari, tytär Nelli, koirat Muru ja Sissi, liskot Antero ja Pera ja käärme Mato.
Toivon tekeväni käsitöitä työkseni tulevaisuudessa ja nyt Nellin kanssa kotona ollessa opiskelen uusia tekniikoita ja toteutan ideoitani.
Asun vanhassa hirsitalossa joka on jatkuvan remontin alla joten kodissani vallitsee hallittu ( ? ) kaaos remontin, keskeneräisten projektien ja leluarmeijan kesken.

Mää, miä, minä.....

Ennen tekstiiliartesaanin opintoja olen ollut noin 12:sta eri työpaikassa mutta mikään ei kiinnostanut kauaa. Kuvittelin ensin että syy on työpaikoissa, kunnes tajusin että syy on minussa itsessäni. Kun koin burnoutin muutama vuosi sitten, tajusin, että on hidastettava tahtia. Jäin kotiin puoleksi vuodeksi.

Vihdoin palasin elävien kirjoihin pikkuhiljaa ja ajauduin opiskelemaan Loimaan ammatti-ja aikuisopistolla ( http://www.loimaa.lskky.fi/ ) melkein vahingossa. Käsillä tekeminen on aina ollut rentoutumiskeinoni mutten koskaan tajunnut että sitä voisi myös opiskella... Jotkut asiat kestää toooodella kauan kulkeutua aivoihini.

Opintojen myötä on herännyt kiinnostus eri tekniikoihin ja niitä olen opetellut myös raskausaikana ja Nellin synnyttyä. Käpypitsi, haarukkapitsi, neulakintaan teko, nypläys, kirjonta... Tekniikka kuin tekniikka, jos en osaa niin haluan oppia.

Koulussa kangaspuiden lisäksi opin mm. myös huovuttamista, ja siitä on pikkuhiljaa tullut melkeinpä intohimo. Minulle huopa on kuin muovailuvahaa, ei ole rajoja mitä siitä ei voi tehdä. Tällä hetkellä odottelen kuumeisesti villaa että pääsisin testaamaan uutta hattutukkia.