Made in Nummila

4. tammi, 2014

Muistin vihdoin etten ole laittanut tänne mitään yhteystietoja. Jos siis tulee mielee kysymyksiä tai juttuja mitä haluat minulle kertoa, niin pistä meiliä osoitteeseen piala@madeinnummila.fi tai soita 040-7251031 ( +358 40 7251031 ).

18. marras, 2013
busymockingbird.com

Äidin ja tyttären yhdessä tekemiä kuvia, aivan ihania! Tätä taidetta minäkin ymmärrän.

16. marras, 2013

Hetki on vierähtänyt viime päivityksestä, mutta kaikki joilla on lapsia tietää ettei hampaat tule aina helposti... Öitä on valvottu ja se verottaa voimia. Hyvä uutinen on, että näyttäisi hiukan hellittävän pienen suusärky, joten jospa sitä saisi aikaiseksi muutakin kuin sotkua! 😀

Kuvassa pieni valvottaja rumpalina kuistilla. Kesällä otettu kuva.

5. marras, 2013

Tsekatkaapa Lohikäärme-projektini, se ei ole vielä ihan valmis mutta päivitän sitä mukaa kun ehdin tehdä.

30. loka, 2013

Kaiken voisi kiteyttää kahteen sanaan: itsetehty ja kierrätetty. Materiaalit joita pääsääntöisesti käytän käsitöissä on mahdollisimman luonnollisia, villaa, pellavaa, puuvillaa jne. Myös kierrätys on sydäntä lähellä ja koska olen kotihoidontuella kotona koulusta, kierrätys on myös tapa saada edullista materiaalia. Pyrkimys on tehdä laadukasta mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä.

Minua kiehtoo vanhasta uuden tekeminen kaikessa muodossa. Meillä on kotona suurin osa huonekaluistakin joko itsetehtyjä tai käytettyjä. En tarkoituksella ole siihen pyrkinyt vaan vanhat muodot kertakaikkiaan hivelee silmää ja yleensä kaupasta ei saa tarpeeksi persoonallista. (Tai hinta on pökerryttävä.) Yleisin lause mitä käytämme huonekalukaupoissa mieheni kanssa on; "Toi olis kiva jos se olis eri värinen." Mitä järkeä ostaa uusi ja maalata se heti...

Viereisessä kuvassa on yksi harvoista uutena ostetuista: TV-taso joka toimii tuulikaapin penkkinä. Päällä Puolasta tuotu lampaantalja ja itse huovutettu tyyny.