• Nukenvaunut

    Pieni kunnostus oli tarpeen näille vaunuille, jotka anellin kummisetä Antti bongasi. Tässä kuvassa on aisat ja pyörät jo irti ja maali karhennettu kauttaaltaan.

  • Vihreää pintaan

    Ensin koko kauneus piti maalata vesiohenteisella kalustemaalilla vihreäksi. Sen jälkeen piirsin kuviot leivinpaperille lyijykynällä ja siirsin ne vaunun kylkiin.

  • Vaunut ja omistaja

    Tässä ylpeä omistaja vaunujen kanssa.

Mitä seuraavaksi

Aloitan rokokoo sohvan ja kahden tuolin kunnostuksen seuraavaksi. Tämä kalusto on lasten kokoa mutta vanha ja kokopuuta. Siinä sitä hommaa tulee piisaamaan... Jos nyt ensin kuitenkin juhlitaan prinsessan 1-vuotispäivä ja ehkä myös joulu ennenkuin sotken olohuoneen uudelleen.

 

Rokokoo-kaluston remontti on aloitettu joten laitan kuvia kunhan saan niitä napsittua.

Keinu valmiina

Vihdoin valmis! N. 5 vuotta ( tai 6 ) sitten aloitettu projekti on valmis! Luonnossa kangas on hiukan tummempi, salama "valkaisi" hiukan. Ostohinta oli 25 €, nyt valmiina saattaisi olla hiukan enemmän...

Keinutuoli - johdanto

Projektejahan riittää tässä talossa. Taitaa itse talokin olla projekti...

Viimeisin projektini on kunnostaa vanha keinutuoli. Ostin sen aikoinaan parilla kympillä Liedon Kisällikellarista ja purin sen täysin. Siitä on jo useampi vuosi ja nämä vuodet se on ollut yläkerrassa odottamassa että joku kunnostaisi sen.

Nyt yläkertaa on tyhjennetty koska se pitäisi remontoida, ja mieheni kiikutti sen alas sieltä. Halusin laittaa sen kuntoon joten Ari jätti sen keittiöön. ( Muualla ei ole tilaa...) Siitä on pari kuukautta aikaa.

Eilen vihdoin sain inspiraation laittaa se kuntoon ( asiaan vaikutti Arin uhkaus laittaa se klapeiksi jollei jotain tapahdu ) ja sain vihdoin aloitettua.

Käsinojat

Joudun poistamaan vanhan maalin ( YÄK ), ei mielipuuhiani.

Käsinojat

Käsinojat maalattu kiiltävän mustaksi kahdelta pinnalta kerran. Vanha maali oli niin tiukassa paikka paikoin ettei petsaamalla olisi tullut hyvää tulosta.

Nellille hattu

Tuli joku hullun päähänpisto ja piti tekaista pieneksi väliprojektiksi Nellille villajämistä hattu. Noin pieneen päähän minulla ei ole hattutukkia, mutta onneksi on erikokoisia kulhoja....

Hattu ylhäältä

Kunhan kuivahtaa niin höyrytän, muotoilen ja koristelen kuntoon.